Rioolpers.nl Ontmaskert

Het heeft een reden dat deze zeer nare man hier een eigen pagina heeft. Het is van belang dat de gemeenschap op de hoogte is van de praktijken van deze gladde boekhouder. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, er zijn voorbeelden ten over dat deze dichtgevreten en doorgesnoven vetprop absoluut onbetrouwbaar is.


Zomaar wat punten:


1.) Gebruikt zoveel spul in zijn neus dat dit tijdens besprekingen gewoon uit zijn neus komt vallen, vergeet compleet wat hij gezegd heeft en haalt de werkelijkheid door elkaar. Anderen krijgen de schuld, natuurlijk.


2.) Geeft zichzelf de titel van "Accountant". U moet weten dat hij niet eens toegelaten is op enig vooropleiding hiervoor, hij had gewoon de capaciteiten niet. Hij mag zich zelf boekhouder noemen, simpel om het feit dat iedereen die denkt dat rekenen zijn of haar beroep is zich zo mag noemen. Maar zelfs simpel boekhouden kan hij niet.


3.) Hij gaat zeer innig om met diverse veroordeelde zedendeliquenten. Zedendeliquenten welke jonge kinderen (lees: kwetsbare, soms zelfs minderjarige) ronselen om bijvoorbeeld betaalde gemeenschap te laten hebben met oudere heren. Zo wilde hij ook een indoor kinderspeeltuin op zetten. Dat geeft toch te doen denken, iets van de kat op het spek binden?


4.) Deze Sierat schuwt het niet om een knokploeg in te huren als hij zijn zin niet krijgt. Zo stuurt hij graag  mensen langs die komen incasseren. Zelf is hij zo laf dat hij dat niet durft. De droeftoetert.


5.) Aangetoond is ook dat Rob Sierat valsheid in geschrifte pleegt en gaf bewust verkeerde belastingen aan om er zelf beter van te worden, in feit lichte hij dus de fiscus op. Dit met droge (wel bloeddoorlopen, natuurlijk) ogen.


6,) De boekhouding van zijn bedrijven en van zijn klanten is een grote rommel. Achterstanden, "vergeten" aangiftes bij de fiscus, zoek geraakte jaarstukken - administratie en ga zo maar door. Het is ongelofelijk dat deze man dat allemaal zomaar ongestraft kan doen.


7.) Tientallen bedrijven staan op zijn naam of hebben op zijn naam gestaan. De onafhankelijkheid en intregiteit van een "accountant" (zoals hij zich zelf graag noemt) of een nette boekhouder wordt hier met de voeten getreden.


8.) Gebruikte valse informatie op de websites "www.rijnmondpayroll.nl" en "www.sierat.nl". Verklaarde daar doodleuk dat hij lid was van een bepaalde beroepsorganisatie (bewijsbaar: door slechte administratie en betaalachterstanden geroyeerd) .


Doe uw voordeel hiermee. Dit is zeker geen zuivere koffie. Maar koffie met zure room.
#accountant #boekhouder #oplichter #opgelicht #draaideurcrimineel #knokploeg #zedenzaken #veroordeeld #valsheidingeschrifte #flessentrekkerij #misdaad #fiscus #boef #lafaard #coke #cocaïne #witwassen #bankzaken #maffia #georganiseerdemisdaad #relnicht


Rob Sierat,  Boekhouder van de (vuurwerk)maffia

(placeholder)
Rob Sierat  boekhouder van de vuurwerkmaffia