(placeholder)
Rioolpers.nl Ontmaskert
Rioolpers.nl Ontmaskert

|   "President Trump: FakeNews!"De impact van de media is vandaag de dag niet meer te onderschatten. Via televisie, radio, internet en sociale media komen er zoveel berichten binnen dat het niet meer te controleren valt of dat bericht wel waar is of niet. Steeds vaker stellen we vast  dat er leugens worden verspreid. Door deze zorgelijke ontwikkeling zijn de termen fakenews en trial by media ontstaan. President Trump van de Verenigde Staten zegt het zo vaak: "FakeNews!". Het is jammer vast te moeten stellen dat dit ook in ons land van toepassing is.Fakenieuws verspreiders

Een van de kanalen die het brengen van fakenews structureel hoog in het vaandel heeft staan is het programma Opgelicht?!. van AvroTros.

Dit programma beweert spraakmakend te zijn op het gebied van fraude en oplichting, heeft het doel om mensen aan de tand te voelen die gefraudeerd hebben of mensen zouden hebben opgelicht. Nu staat het de redactie van dit programma natuurlijk vrij om zelf onderwerpen te kiezen, echter hebben ik vastgesteld dat veel door hen gebrachte dossiers  vaak ver verwijderd zijn van enig realiteit. Ook worden de vragen van kritische forumleden verwijderd en daarna wordt men geblokkeerd.


Onstaan van Rioolpers.nl

Ik vond dat ik mijn verhaal moest kunnen doen. Bij de redactie van AvroTros Opgelicht?! kreeg ik daar gewoonweg de kans niet voor. Natuurlijk omdat men wist dat ik gelijk had.

Ik heb vervolgens hier op rioolpers.nl alle zogenaamde "slachtoffers" besproken en met keiharde bewijzen bewezen dat hun verhaal volledig uit de duim gezogen was. Tegen ieder "slachtoffer" is aangifte gedaan.


Alle Dossiers van AvroTros Opgelicht worden juridisch getoetst door de interne Juridische Keffer, Alissa van Tricht. Bij elk dossier wordt ingeschat of de persoon in kwestie vermogend genoeg is om AvroTros juridisch aan te pakken. In mijn geval achtte ze weerstand zeer klein en er viel niets te halen.    


Illegale activiteiten van AvroTros

Nog geen week nadat ik Rioolpers.nl de lucht in had gegooid werden er al vanaf een IP adres van AvroTros te Hilversen geprobeerd mijn site en e-mail te hacken. ook kreeg ik diverse e-mail's van die kefbeffer dat ik de site online moest halen want anders , en bla bla bla. Je raadt het al. Ik laat gewoon alles staan en de dreigementen van AvroTros waren pure bluf.


Schade vergoeding en verhaalschade

Ik ben op de achtergrond bezig om mijn gelijk te halen. Juridischtechnisch komt veel kijken bij dit dossier. Zolang AvroTros mijn dossier via een achterdeur online laat staan maakt zij zich in ieder geval nog elke dag schuldig aan laster en smaad. De zogenaamde "slachtoffers" die ik gemaakt zou hebben komen nog aan de beurt, die dachten slim te zijn. Ik weet zeker dat ze stuk voor stuk het dun in de broek hebben, ondanks hun grote mond en stoerdoenerij. Ik geef namelijk nooit op. Laten we afspreken dat als de tijd rijp is, ik het ijzer heet zal smeden. Dat is beloofd!

Waarom www.rioolpers.nl?

Tijd voor Actie tegen AvroTros
Tijd voor Actie tegen AvroTros
Tijd voor Actie tegen AvroTros
Tijd voor Actie tegen AvroTros
Wij ontmaskeren AvroTros Opgelicht
Het programma van AvroTros opgelich? : één grote luchtbel
AvroTros Opgelicht?! brengt Fake Nieuws