Johannes de Bruine uit Rotterdam. Vriend van Rob Sierat en valse Will Bertens. Ja, ook een regelmatige gebruiker van dat spul en jonge jongens. Trap niet in de krokodilletranen van dit heerschap. Hij is Vals, een Boer en speelt altijd een spelletje met je.


1.) Doet zich voor als stom, maar pas op. Trok zo € 350.000,- uit de zak van een ondernemer met goede bedoelingen. Waar deze gebleven zijn, hij weet het maar laat niets los. Maar de ondernemer is zijn pensioen kwijt!


2.) Is geestelijk niet orde zo lijkt het. Maar met gevulde bankrekeningen over de gehele wereld is hij de lachende derde. Spande iedereen voor zijn karretje. Zelfs die voor en zelfingenomen koe van een Curator Saskia Hattink, maar ja dat is dan ook een notoire linkse KefBef die alles beter weet. Hoeveel zal ze gekregen hebben, vraag je je dan af. Curatoren zijn natuurlijk ook door de wet beschermde Oplichters.


3.) Zijn ex overleed. De schuld daarvan kreeg een ander. Hans de Bruine lacht zich ongeluk. Hij heeft alles geregiseerd.


4.) Leidde dus een drietal curatoren om de tuin, en de rechtbank.


5.) De speurtocht naar het verduisterde geld wordt voortgezet, ooit zal dit bovenwater komen. En dan is het Kip we hebben je.

#hoerenloper #oplichter #opgelicht  #zedenzaken #veroordeeld #valsheidingeschrifte #flessentrekkerij #misdaad #drugs #boef #lafaard #coke #cocaïne #witwassen #bankzaken #georganiseerdemisdaad #relnicht #vals

Hans de Bruine,  waar is die € 350.000 ??

(placeholder)
Oplichter Hans de Bruine